Zdenka Vuckovic - 1958 - Mala djevojcica Zdenka Vuckovic - Kucica u cvijecu (Opatija '58) Zdenka Vuckovic - Mala djevojcica (Opatija '58) **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
bluesbreaker (01.06.2016), corrosivo_89 (10.04.2016), kvazimodo (08.10.2016)
Zdenka Vuckovic - 1961 - Daleko si ti Zdenka Vuckovic - Bas sve Zdenka Vuckovic - Daleko si ti Zdenka Vuckovic - Maj, maj Zdenka Vuckovic - Mjesec kao igracka **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
bluesbreaker (01.06.2016), corrosivo_89 (10.04.2016), kvazimodo (30.09.2016)
Zdenka Vuckovic - 1963 - Kralj pajaca Zdenka Vuckovic - Kralj pajaca (Neil Sedaka - King Of Clowns) Zdenka Vuckovic - Moj rodni kraj (Paul Anka - My Hometown) **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
Zdenka Vuckovic - 1964 - Ritam kise Zdenka Vuckovic - Gle, tko je to Zdenka Vuckovic - Izgubljeno Zdenka Vuckovic - Ritam kise Zdenka Vuckovic - Sretne ruke **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
Zdenka Vuckovic - 1965 - Kad il tad Zdenka Vuckovic - Kad il tad Zdenka Vuckovic - Covjek za mene Zdenka Vuckovic - Tvoje mane Zdenka Vuckovic - Ti volis drugu **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
Zdenka Vuckovic - 1966 - Podjimo poznjeti zito Zdenka Vuckovic - Podjimo poznjeti zito Zdenka Vuckovic - Nemoj nista vise reci Zdenka Vuckovic - Dome moj Zdenka Vuckovic - Sha, la, la **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
Zdenka Vuckovic - 1967 - Cemu istina Zdenka Vuckovic - Cemu istina Zdenka Vuckovic - Sto da te molim Zdenka Vuckovic - Kako zelis ti Zdenka Vuckovic - Hej mama, hej tata, hej **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
Zdenka Vuckovic - 1968 - Colinda Zdenka Vuckovic - Colinda Zdenka Vuckovic - Veceras bit cu tu Zdenka Vuckovic - Jolie Jacqueline Zdenka Vuckovic - Kada Sunce pozdravlja planine **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
Zdenka Vuckovic - 1968 - Gdje su ti dani Zdenka Vuckovic - Daj mi mali znak Zdenka Vuckovic - Gdje su ti dani Zdenka Vuckovic - Srce koje samo tebe voli Zdenka Vuckovic - Vragolan **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
Zdenka Vuckovic - 1969 - Vlak bez povratka Zdenka Vuckovic - Ljubavi mi daj Zdenka Vuckovic - Vlak bez povratka **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
Pogledaj Oblak Tagova
Forum Rules