17 GODINA SA VAMA !!! Dobro dosli na Delta Radio Forum !!! Uzivajte uz najbolju narodnu muziku na internetu !!!

***INFO: UKOLIKO IMATE PROBLEMA SA PRISTUPOM FORUMA PUTEM GOOGLE CHROMA ,EDGE-A ILI OPERE KORISTITE MOZZILU ZA POKRETANJE FORUMA ***

Slušajte Radio 31 Plus pomoću:

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime


SLUSATE RADIO 31 PLUS UZICE:


Prikaz rezultata 1 do 1 od 1
  1. #1
    Webmaster ★KOVAC★'s Avatar
    Registrovan
    Dec 2010
    Lokacija
    Užice
    Age
    35
    Postovi
    3,031
    Country: Serbia
    Thanked: 18546

    Besa ( 2018 - )

    http://www.radio-delta.com/forum/forum.php



    Радња серије је смештена у Србију, Црну Гору и Албанију и прати причу наизглед обичног човека, чији ће се цео живот променити након што доживи саобраћајну несрећу. Прича прати Уроша Перића породичног човека из Београда и оца двоје деце, који возећи комби на службеном путу у Црној Гори учествује у саобраћајној несрећи. У тој саобраћајној несрећи, не његовом грешком, страда млада девојка Бесијана.

    Ствар постаје много озбиљнија када Урош, пробудивши се у болници, сазна да је погинула девојка ћерка највећег балканског нарко-боса Дардана Берише. Да би сачувао своју породицу, Урош је стављен на тест који испитује границе до којих је спреман да иде. На том путу, осим Дарданове сенке која је непрекидно над њим, Уроша прати и инспектор Интерпола Петрит Коци, који вођен својим мотивима жели да стане на пут Дардану Бериши.

    У напетом серијалу, из епизоде у епизоду пратимо главне ликове који се на различите начине боре са сопственим изборима и који приказују како кратак моменат у којем се њихови путеви укрсте заувек мења ток живота сваког од њих.

    Друга сезона серије „Беса“ наставља се три године касније пошто је Урош Перић примио последњи задатак од шефа албанске мафије Дардана Берише: да убије инспектора Петрита Коција како би искупио сопствени живот. Урош Перић и његова породица налазе се на потпуно неочекиваном месту, док су шеф мафије Дардан Бериша и инспектор Интерпола Петрит Коци смештени у неочекиване заплете и ситуације.

    Упркос очевој забрани, Дритон Бериша жељан освете враћа се у Улцињ и покреће низ догађаја који ће наметнути дилему да ли је увек могуће одржати дату реч и заштити породицу.


    Prvi put je na našim prostorima proslavljeni britanski scenarista Toni Džordan (poznat po TV serijama Hustle, Life on Mars...), u ulozi glavnog pisca i kreatora, zajedno sa timom pisaca iz našeg regiona i scenaristom Mladenom Matičevićem, kreirao domaći serijal koji prati sve standarde poznatih britanskih dramskih serija. Serija je snimljena u koprodukciji AntennaGroupStudios, Adrenalin produkcije i Red Planetpictures.

    Glavne uloge igraju Radivoje Bukvić, Miloš Timotijević, Arbern Barjakatarj, uključujući i glumačku ekipu koju sačinjavaju: Lana Barić, Milica Gojković, Milan Marić, Gresa Pallaska, Radoslav Milenković, Hana Selimović, Marko Janjić, Mensur Safquiu, Boris Milivojević, Ivan Zarić, Sebastian Cavazza, Kamka Točinovski, Milena Radulović, Slaven Došlo, Boris Kobal, Elizabet Brodić, Dušan Kovačević, Neritan Licaj, Nebojša Dugalić, Mirsad Tuka i mnogi drugi.

    Serija broji oko 200 glumaca sa celokupnog prostora bivše Jugoslavije, kao i inostrane glumce iz Albanije, Velike Britanije i Francuske. Autorski tim na čelu sa rediteljem Dušanom Lazarevićem (Death in Paradise, Misfit...) snimao je seriju Besa preko 120 dana, na atraktivnim lokacijama širom Balkana.

    http://www.radio-delta.com/forum/forum.php


    **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
    Last edited by ★KOVAC★; 16.11.2023 at 22:41.
    VODITELJ I DJ KOVAČ

Slične Teme

  1. Besa (2009) DVD
    By ★KOVAC★ in forum Domaci Filmovi u kvalitetu (DVD)
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 19.08.2020, 21:05
  2. Nikola Besevic Besa - Diskografija
    By pedja in forum Diskografije / Kolekcije Narodne Muzike
    Odgovori: 3
    Zadnji Post: 03.01.2018, 00:12
  3. Nikola Besevic Besa - Tekstualna Kolekcija
    By Dj.Vesna in forum Narodne
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 24.06.2017, 14:21
  4. Nikola Besevic Besa 1990 - Bilo pa proslo
    By Dejra1 in forum Narodna Muzika
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 28.01.2012, 22:06
  5. Nikola Besevic Besa - Tekstovi Pesama
    By Dj.Vesna in forum Tekstovi Narodnih Pesama
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 16.01.2012, 05:29

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

PRIJATELJI SAJTA: