# .Mama, mama, hocu da se igram sa klikerima! Ne mozes danas, babi treba stakleno oko!
# Mama, mama ja ne volim ove spageteCuti jer cu ti inace iscupati vene i iz druge ruke!
# Mama, mama, zašto ja ne mogu gledati TV kao i sestra? Cuti jer cu ti inace odrezati usi kao i njoj!
# Dobar dan, dajte mi molim vas pola kilograma detetineMesar uzme komad mesa iz hladnjace i pocne seci sa sataromOdmeri pola kilograma i pocne uvijati u celofanTip ga usput pita: Je l' to sveze? Kako da ne, sad smo ga skinuli sa ljuljaske
# Kad umire seceras? Kad mu je najsladje.
# Kako se na spanskom kaze abortus? Adios embrios.
# Dolazi Hitler u logor i shetajuci se onako ispred postrojenih zatvorenika pita jednog: -Sinko koliko imash godina? -Sutra cu imat shest, kaze mali veselo-E nechesh, boga mi nechesh
# Koja je razlika izmedju kamiona punog beba i kamiona punog pijeska? Bebe se mogu istovarat vilama!!
# Sto znaci kad ti zena ude u dnevnu sobu iz kuhinje? -Lanac je predugacak.
# Kaze klinac od godine: -Mama kupi mi neku domacu zivotinjuA mama ce: -Ne treba ti sine, vec imas raka.
# Kupe sestra i brat pakovanje zileta i pocnu da ih zvacuBrat crce od smeha a sestra mrtva hladna
# Ulazi dete u kucu..Gde si deda..šta to srmdi, je li deda..deda..deda..deeeedaaaaa deeedaaaa bre..
# Mama mi se preudala i novi tata me uci da plivam-Jel' ? Pa, kako se snalazis?-Odlicno! Vec sam naucio da se sam izvucem iz dzaka..
# Policajac pise izvestaj. Glava na putu, bubreg na putu, noga na putu, stopalo na tro -troto (sutne stopalo na put) stopalo na putu.
# Seta se Hitler koncentracionim logorom i padne mu pepeo na rameNa to ce on: 'Ma okani me se covece'.
# Kako prepoznati bogatog Etiopljanina? Nosi zlatni ROLEX oko struka.
# Najavljuje komentator vaterpolo utakmicu u Ausvicu: Evo izlaze Jevreji u belim kapicama, a..krokodili su bez kapica.
# Sta je crveno, sluzavo i penje se po zenskoj nozi? Nostalgicni abortus.
# Sta radi mali Jevrejin pored dimnjaka u konc-logoru? Ceka mamu da izade
# Kako spavaju Vukovarska deca? Ko zaklana
# Sincic: -Mama, mama...ja ne bi isao u Ameriku..mama: -Cuti i plivaj...: